Introductie Happy to Help

Happy to Help verzorgt persoonlijke en praktische hulp met behoud van eigen regie en persoonlijke integriteit.

Wij helpen u zodat u langer, veilig en vitaal thuis kan blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!

Wanneer u ondersteuning nodig heeft of gewoon behoefte aan gezelschap, dan is het fijn als dit door iemand gebeurt waarbij u zich op uw gemak voelt.

 

Ook al heeft u  ondersteuning en zorg nodig, wij begrijpen dat dit moet gebeuren op de manier zoals u dat wenst. Een persoonlijke klik en een goed contact is dan belangrijk. Onze medewerkers kunnen zowel gezelschap bieden als uw metgezel zijn, iemand die er voor u is, die luistert en de dingen doet die u belangrijk vindt.

 

Bij gezelschap kunt u bijvoorbeeld denken aan: samen (een deel van) de dag doorbrengen, samen wandelen, een spelletje doen, een goed gesprek voeren, herinneringen ophalen, buitenshuis een activiteit ondernemen, bezoek aan familie en vrienden, begeleiding en vervoer naar afspraken of bij winkelen, organiseren en herinneren aan afspraken, een luisterend oor bieden, samen bewegen, bereiden van maaltijden.

 

In en om  het huis

Wilt u uw huis op orde houden, maar lukt u dit niet meer alleen? Dan bieden wij de juiste ondersteuning.

Onze medewerkers zijn er niet om u het werk uit handen te nemen. Ze doen dat alleen als het niet anders kan of als u dat echt wilt. Zij doen met u samen de dagelijkse dingen zoals u dat altijd gewend bent. Op uw manier en in uw tempo. Want het is tenslotte uw huis en u bent degene die er woont.

Bij In & Om het Huis kunt u bijvoorbeeld denken aan:

licht huishoudelijk werk zoals hulp bij wassen en strijken, verschonen van linnengoed en bed opmaken, organiseren en schoonhouden van kasten, boodschappen doen, samen tuinieren, hulp bij administratie, hulp bij telefoon, computer en sociale media.